Često postavljana pitanja

Naš je kupac svaka tvrtka koja želi zadržati i privući nove klijente zadovoljavajući zahtjevna očekivanja današnjih korisnika te povećati zadovoljstvo potrošača proizvodima i uslugama tvrtke.

Današnja razina usluge i iskustva klijenata nije zadovoljavajuća, a sva istraživanja upućuju na to da obogaćivanje korisničke usluge inteligentnim virtualnim pomoćnicima značajno povećava zadovoljstvo potrošača, što dovodi do rasta prodaje te privlačenja i zadržavanja klijenata.

Naša tehnologija je primjenjiva za širok spektar potreba gdje je potrebno analizirati značenje tekstova u prirodnom obliku (normalan, uobičajen tekstualni sadržaj).

Trenutno smo se fokusirali na dva područja:

  • prepoznavanje naredbi korisnika u obliku upita na prirodnom jeziku (nestrukturirani tekst) i vraćanje strukturiranih podataka iz nestrukturiranog teksta; podaci se potom mogu koristiti u aplikaciji klijenta radi izvršenja željene naredbe;
  • pružanje odgovarajućih odgovora na korisničke upite u tekstualnom obliku na prirodnom jeziku iz baze podataka koju definira klijent.

Tehnologija trenutačno podržava samo hrvatski jezik; za 2017. godinu u planu je razvoj tehnologije za srpski i engleski jezik. Druge ćemo jezike dodavati prema tržišnim potrebama.

Implementacija ovisi o broju naredbi/veličini korpusa koji pokrivamo te o tomu je li riječ o cloud ili on-premises rješenju. Cilj nam je u budućnosti maksimalno automatizirati tehnologiju, što će ujedno znatno smanjiti potrebne resurse.

Zbog složenosti problema ne možemo jamčiti apsolutnu točnost, no tehnologija se svakodnevno unapređuje i svako nas novo poboljšanje približuje potpuno točnom željenom odgovoru.

Da, za svaku se implementaciju očekuje prilagodba tehnologije potrebama klijenta kako bi se omogućila najviša moguća razina točnosti prepoznavanja za određenu implementaciju. Tehnologija se može koristiti bez prilagodbe, no točnost prepoznavanja neće biti optimalna.

Pretvorba govora u tekst zasebna je tehnologija kojom se EratoExpert ne bavi, ali mu je komplementarna. Ako biste u svojem rješenju uz EratoExpert željeli koristiti i pretvorbu govora u tekst i teksta u govor, Erato u suradnji s partnerskom tvrtkom pokriva i tu mogućnost.

Ispunite obrazac za kontakt i odgovorit ćemo na sva vaša pitanja. Također ćemo vam rado predstaviti tehnologiju i omogućiti vam demonstraciju uživo ako smatrate da bi EratoExpert mogao biti pravo rješenje za vas.